Geplande Reizen

Buiten de reis naar de Baltische staten hebben we al de geplande reizen voor 2019 uitgevoerd. Dank voor het vertrouwen en de positieve reacties die we ontvangen hebben.

In 2020 staat St Petersburg in januari gepland. Deze reis is bevestigd en bijna volgeboekt. In april is Kiev gepland.

Kiev, hoofdstad van Ukraine en stad aan de dnepr is ouder dan Moskou. Kiev beleefde zijn bloeitijd tussen 882 en 1169, toen het de hoofdstad van het Oost-Slavische Kievse Rijk was. Uit die periode, waarin de Slaven overgingen op het (oosterse) christendom, dateren de belangrijkste monumenten in de stad, de Sint-Sofiakathedraal en het holenklooster.

In maart gaan we terug naar het Baikalmeer. We hebben deze reis al eens georganiseerd in 2011 en 2014 (zie”verleden“) Dit is een schitterende reis met verschillende hoogtepunten: Moskou, Krasnojarsk, de Transsiberische trein, en last but not least, de oversteek van het Baikalmeer. Wat een ervaring!

Dit alles in samenwerking met Anders Reizen.

In juli gaan we naar Kamtsjatka. Dit is een eenmalige reis van 2md, met een serieuze korting. Het 1000 km-lange schiereiland Kamchatka is gelegen ‘aan de overkant’ van Alaska, met in het westen de Okhotsk- en in het oosten de Bering-Zee. Kamchatka herbergt meer dan 300 vulkanen en 29 daarvan borrelen en spuwen alsof de schepping nog in volle gang is.

Moskou en Sint Petersburg worden opnieuw gepland, maar de data liggen nog niet vast. Wordt vervolgd…..

Wenst u eerder een gepersonaliseerde reis?
Ontdek het hier