Geplande Reizen

In februari 2020 hebben we St Petersburg bezocht en hebben we, diep in Siberië, over het Baikalmeer gewandeld. Van deze laatste reis zijn we op 12 maart teruggekeerd en op vrijdag 13 maart, middernacht, startte de eerst lockdown in België.  Daarna volgde een oorverdovende stilte. Voor diegene die niet ziek werden was het hopeloos maar niet ernstig, want we hadden een prachtige lente, zomer en herfst.

Voor 2021 zullen we zien. We plannen een reis naar de erg mooie en levendige stad Kiev.  Dit tijdens het paasverlof, midden april. Misschien iets te vroeg, maar toch hopen we…

In juni, tijdens de witte nachten, gaan we naar St Petersburg. We nemen hiervoor een extra dag t.o.v. de vorige reizen.

Moskou komt in september terug aan bod. Ook hier een extra dag, 7 dagen met de metro, met de trein, fietsen en wandelen door deze metropool. Dit alles met Anders Reizen.

Ook in september plannen we een “try-out” naar het hoge noorden op het schiereiland Kola, boven de noordpoolcirkel. Het wordt een reis van 10 dagen waarbij we starten met een overnachting in St Petersburg, een treinreis naar en bezoek aan Moermansk en 6 dagen wandelen. We zoeken hiervoor minimum 5 deelnemers voor een reis aan kostprijs.

Wenst u eerder een gepersonaliseerde reis?
Ontdek het hier