Verleden

Hier vind je een overzicht van reizen door ons georganiseerd. We gaan niet alle Sint-Petersburg en Moskou reizen, die we in de loop van de jaren hebben gedaan, online zetten. Je vindt hier wel de reizen naar het Baikalmeer, een tocht naar Irkutsk met de transsiberische trein, de Altai regio, Odessa, de Krim, Kazan ….

Heb je geen zin om je aan te sluiten bij een groep en wens je Sint Petersburg of Moskou te bezoeken op eigen tempo of in gezin, dan kan je hier eens kijken. Wil je enkel de gidsen of toegangstickets? Geen probleem. Wenst u een totaalpakket, alles inbegrepen tot en met restaurants, wij zorgen ervoor.

De boeking van een individuele reis neemt tijd in beslag. Gidsen moeten gecontacteerd worden en beschikbaar zijn, tickets, vooral in combinatie met prive gidsen, moeten gereserveerd worden, hotels moeten bevestigen, dus graag tijdig aanvragen.

Dit geldt zeker voor een groep vrienden, kennissen of een team. Wil je in groep gaan schilderen in St Petersburg, de transsiberische trein nemen met pauzes in Kazan en Krasnoyarsk of wens je je buiten platgetreden paden te begeven, dan kunnen we in samenspraak een boeiende reis samenstellen en begeleiden. Omwille van de kostprijs best groepen van minimum 6 personen.

Wenst u eerder een geplande reis?
Ontdek het hier