Geplande Reizen

We hadden niet enkel een prachtig jaar in Belgie maar 2md heeft ook 7 reizen gerealiseerd met totaal 66 deelnemers in 2018. Dank voor het vertrouwen en de positieve reacties die we ontvangen hebben.

Het programma voor 2019 neemt langzaam aan gestalte. Gepland zijn al St Petersburg in maart, Moskou in september en een nieuwe bestemming in april: Kiev.

Kiev, hoofdstad van Ukraine en stad aan de dnepr is ouder dan Moskou. Kiev beleefde zijn bloeitijd tussen 882 en 1169, toen het de hoofdstad van het Oost-Slavische Kievse Rijk was. Uit die periode, waarin de Slaven overgingen op het (oosterse) christendom, dateren de belangrijkste monumenten in de stad, de Sint-Sofiakathedraal en het holenklooster.

De trekking in het Altai gebergte wordt opnieuw georganiseerd. Het was dit jaar een onvergetelijke ervaring en we gaan dit in 2019 herhalen. Totaal 18 dagen waarvan 11 dagen trekking met bagagepaarden naar de voet van de Beloecha, de hoogste berg van Siberië ( 4506 m). Echt de moeite!

Dit alles in samenwerking met Anders Reizen.

De reis door de Baltische staten met Michel was een succes. In 2019 plannen we Vilnius, Riga en Tallinn een eerst maal in juni en, bij voldoende interesse, een tweede keer in augustus.

Ook in juni staat een nieuwe reis “van Moskou naar Sint-Petersburg” op het programma. Het is een nieuwe versie waarbij we via Soezdal, Kolomna, het landgoed van Tolstoj, Smolensk en Pskov naar Novgorod en Sint-Petersburg reizen. Een erg interessante reis!

Wenst u eerder een gepersonaliseerde reis?
Ontdek het hier